Belangrijk!
Je bevindt je op het open gedeelte van het forum.
Het is zeer schendend voor de leden van Pretty Skinny als iemand die zelf GEEN lotgenoot is, het lotgenoten-gedeelte betreedt voor andere/eigen doeleinden.

Klik hier voor meer informatie

Pas op: Coaches gebruiken nieuwe methode!

:x: Misbruik binnen Pro Ana
Locked
User avatar
Vrijwilligers-account
(Moderators)
(Moderators)
Posts: 15

Pas op: Coaches gebruiken nieuwe methode!

Post by Vrijwilligers-account »

Pas op: Coaches gebruiken nieuwe methode

Artikel geschreven door Phoebe


Een Pro Ana coach is iemand (niet alleen mannen!) die je 'helpt' met afvallen in ruil voor seksuele diensten (dirty talk, foto's, video's, live chat, seksuele 'dates').
Meer informatie over dergelijke coaches kun je in dit artikel vinden: https://proanaforum.nl/viewtopic.php?t=1175


Er was een tijd dat er nog amper - tot niet - gewaarschuwd werd voor het misbruik van dergelijke Pro Ana coaches.
Dit had als gevolg dat Pro Ana coaches vrij hun gang konden gaan.
Ze plaatsten oproepjes op hardcore Pro Ana websites, waarin ze aangaven Pro Ana coach te zijn, en dat als iemand hulp bij afvallen wilde, ze hun enkel een berichtje (vaak op Kik of snapchat) hoefde te sturen.
Daarnaast reageerden ze zelf ook op berichtjes van mensen die oproepjes plaatsten waarin ze zeiden graag geholpen te willen worden met afvallen.

Inmiddels wordt er ontzettend veel gewaarschuwd voor het misbruik wat Pro Ana coaches maken binnen de Pro Ana wereld.
Een logisch gevolg is dat veel Pro Ana coaches daarom geen reclame meer voor zichzelf maken, en vrijwel alleen nog reageren op oproepjes van mensen die hulp willen met afvallen, om zo toch hun slachtoffers te kunnen maken.

Ons onderzoek heeft uitgewezen dat er op een oproep op een hardcore Pro Ana website gemiddeld 22 verschillende Pro Ana coaches reageren.

Doordat er veel mensen de waarschuwingen serieus namen en zich niet meer inlieten met Pro Ana coaches, konden dergelijke coaches minder hun gang gaan.
Je kunt er natuurlijk vergif op innemen dat ze dan uiteindelijk een nieuwe methode gaan verzinnen om tóch slachtoffers te kunnen maken.

Dit artikel gaat daarover.
Inmiddels hebben deze Pro Ana coaches namelijk de - voor hun - perfecte manier gevonden om hun walgelijke praktijken te kunnen voortzetten.

De meeste Pro Ana coaches zijn mannen, we kunnen ons het bijna niet voorstellen dat vrouwen óók mensen seksueel kunnen misbruiken.
Hier wordt dan ook flink gebruik van gemaakt.
Naast het feit dat het echt zo is dat Pro Ana coaches niet alleen mannen zijn, maken de mannelijke Pro Ana coaches gebruik van 'ons vertrouwen' dat vrouwen niet aan seksueel misbruik doen.
Daarom zijn er nu een stuk meer vrouwelijke coach-profielen als voorheen. Soms heb je inderdaad een vrouw te pakken, maar meestal heb je een man te pakken die zich vóórdoet als vrouw.

De nieuwe methode om slachtoffers te winnen, is het promoten van een ge-wel-di-ge afvalmethode.
Deze methode zou tientallen kilo's binnen korte tijd laten verliezen en werkt voor iedereen die snel wil afvallen.
Het kost geen geld, niks!
De meeste coaches die deze nieuwe methode gebruiken, zeggen daarna opeens dat ze deze methode liever nog een tijdje geheim gehouden.
Iets wat überhaupt al heel apart is, gezien zij zelf degene zijn die mensen aanspreken om te helpen met afvallen, en vervolgens opeens hun methode niet meer willen delen.
Ze willen hem pas delen, als ze je kunnen vertrouwen, als ze zeker weten dat je serieus bent.
Hiervoor eisen ze bijvoorbeeld een foto van jou, zodat ze zien dat je daadwerkelijk bent wie je zegt dat je bent (vaak gericht op minderjarigen).

Als zij 100% zeker weten dat jij één van hun slachtoffers kan worden, en niet iemand bent die op hun jaagt of hun wilt ontmaskeren, vertellen ze je de afvalmethode.

De afvalmethode, waarvan ze beweren dat dit DE manier is om snel en vooral VEEL vet te verliezen, is heel kort en simpel gezegd: Seks.
Ze doelen voornamelijk op zelfbevrediging (masturberen), waarvan ze zeggen dat zij jou kunnen helpen technieken aan te leren om jezelf nog beter te kunnen bevredigen.
Wat heel belangrijk is om je te beseffen: Voor de Pro Ana coaches is de seksuele opwinding hier al begonnen, en hoe meer hierop gereageerd wordt, hoe groter deze opwinding voor ze wordt.
Pro Ana coaches stoppen niet nadat ze hun ""afvalmethode"" hebben vertelt. Ze willen je ermee helpen.
Je moet er met ze over praten, over wat je zoal doet en hoe het voelt, foto's of video's sturen, ze zeggen zelfs dat ze willen afspreken zodat je seks met hén kan hebben, ter verbetering van je technieken of ter verbranding van nóg meer vet.

Bij mensen met bijv. eetproblematiek is de wens om af te vallen zó groot, dat deze mensen er vaak de extreemste dingen voor over hebben.
Dit is dan ook de reden dat Pro Ana coaches in het verleden hun manier van seksueel misbruik konden voortzetten (en nog steeds).
Helaas hebben vele, vele jongens, meisjes, mannen en vrouwen - vaak uit pure nood - seksuele foto's en video's van zichzelf gestuurd, omdat hun beloofd is dat ze dan geholpen zouden worden met afvallen, terwijl dit een lokmiddel is die uiteindelijk vaak wordt voortgezet met chantage, om zo nog meer seksuele content van diegene te bemachtigen.
De nieuwe methode is niet veel anders. Het enige verschil is dat voor elke Pro Ana coach de seksuele opwinding een stuk eerder begint. Eigenlijk direct al, en daarmee ook langer voortgezet kan worden en ze dus in verhouding veel meer bereiken, in kortere tijd.

"Kun je met deze methode echt tientallen kilo's in korte tijd afvallen?"
Ook al doen Pro Ana coaches dit je graag geloven, dit is niet het geval.

"Helpt het helemaal niks met afvallen?"
Elke vorm van beweging draagt bij als je wilt afvallen. Hoe 'drukker' je beweegt per seconde, hoe meer calorieën je verbrand (wat leidt tot afvallen).
Je verbrandt bijvoorbeeld veel meer calorieën als je je volledige lichaam beweegt (zoals bij jumping jacks), dan dat je in diezelfde tijd alleen je arm omhoog zou liften.
Dat je dus veel minder calorieën verbrand als je enkel je arm omhoog lift, betekend niet dat je helemáál geen calorieën verbrand.
Als je deze theorie bekijkt, zou je dus ook calorieën kunnen verbranden met masturberen (seks).

"Maar dan kun je toch veel beter jumping jacks gaan doen?"
Klopt. Als je veel calorieën wilt verbranden in een korte tijd, dan heeft masturberen niet zoveel zin. Dan kun je beter een goede workout doen waarbij je je hele intensief lichaam gebruikt.

:line:

Pretty Skinny strijd 24/7 tegen dit soort walgelijk misbruik en zal hier ook altijd tegen blijven strijden.

User avatar
Pretty Skinny
Informatie
Informatie
Posts: 82

Pas op: Coaches gebruiken nieuwe methode!

Post by Pretty Skinny »

Voor directe hulp, klik hier: https://proanaforum.nl/viewtopic.php?t=1196

Locked